Termeni si conditii

INFORMAȚII GENERALE DESPRE PRODUSE (CONFIGURARE/PERSONALIZARE)

EstellaBlue.ro oferă spre vânzare produse confecționate după specificațiile selectate de către consumator și/sau personalizate în mod clar, precum și produse aflate în stoc.

Configurarea produselor pe EstellaBlue.ro se face de către tine prin completarea specificațiilor produsului, dupa cum urmează:

  • Mărime

Te rugăm să îți alegi mărimea potrivită după studierea cu atenție a Ghidului de Mărimi dar și a informațiilor specifice fiecărui produs din pagina de produs, secțiunea Mărime. Mărimile pot varia ușor de la un model la altul. Dimensiunile prezentate sunt aproximative. Modelul ales poate avea o influență nesemnificativă asupra mărimii. Mărimile afișate corespund aproximativ sistemului de mărimi Italian.

  • Culoare și/sau tip de piele

Te rugăm să îți alegi culoarea/combinația de culori și/sau tip de piele după studierea cu atenție a imaginilor și informațiilor descriptive furnizate în secțiunea “Tabel de culori”. Culoarea/combinația de culori și/sau piele pot avea o influență asupra produsului finit, fiind diferit de modelul prezentat în pozele de pe site. Culorile și tipurile de piele prezentate pe site sunt disponibile în limita stocului existent. Micile imperfecțiuni sau ușoarele variații de culoare sunt calități ale unui produs confecționat manual, din piele naturală.

Facem tot posibilul pentru afișarea reală și corectă a imaginilor și informațiilor de mai sus, totuși, în funcție de performanțele și rezoluția dispozitivului de pe care vizualizați informațiile de pe site-ul nostru, aceste imagini pot fi diferite față de original.

Te rugăm să ai în vedere că produsele EstellaBlue.ro sunt executate manual, pe comandă, după specificatiile configurate de tine (măsură, culoare, tip de piele) și nu pot fi schimbate sau returnate. De asemenea, cumpărând un produs preferențial, esti pe deplin responsabil de cum va arăta produsul final. EstellaBlue.ro garantează calitatea produsului achiziționat.

Pentru a ne asigura că veți fi mulțumiți de produsele comandate, după achiziție putem modica ușor produsul finit pentru a vă oferi tot confortul de care aveți nevoie. Produsele (pantofii) se pot lărgi sau strâmta până la un număr, pentru a fi cât mai aproape de dimensiunile dumneavoastră. De asemenea, ne puteți furniza informații adiționale precum lățimea și/sau lungimea piciorului dumneavoastră pentru o cât mai bună personalizare.

RETURURI

Te rugăm să ai în vedere că produsele EstellaBlue.ro sunt manufacturate pe comandă, după specificațiile configurate de tine – măsură, culoare, tip de piele– și ești, deci, pe deplin responsabil de cum va arăta produsul final.

EstellaBlue.ro garantează însă calitatea produsului achiziționat.

Toate materialele folosite în procesul de producție (tălpi, piele, accesorii) provin de la cei mai recunoscuți furnizori din Europa și au fost supuse unor procese riguroase de testare înainte de a fi puse spre vânzare. Pielea utilizată în realizarea produselor EstellaBlue.ro este naturală, iar tehnologia și etapele de manufactură implicate corespund celor mai înalte standarde de calitate.

Produsele confecționate după specificațiile prezentate de consumator și/sau personalizate în mod clar nu pot fi returnate.

Conform OUG 130/2000 art. 10 lit. c) – “Consumatorul nu poate denunța unilateral următoarele tipuri de contracte […] c) contracte de furnizare a unor produse executate după specificațiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate […].”

Conform OUG 34/2014 art. 16 lit c) – “Sunt exceptate de la dreptul de retragere prevazut la art. 9-15 în ceea ce privește contractele la distanță și contractele în afara spațiilor comerciale următoarele: […] c) furnizarea de produse confecționate după specificațiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar […].”

Totuși, având în vedere că ne dorim să fii pe deplin mulțumit de produsele EstellaBlue.ro, te asigurăm ca vom face tot posibilul sa rezolvăm solicitarea ta de retur.