Politica de retur

RETURURI

Te rugăm să ai în vedere că produsele EstellaBlue sunt manufacturate pe comandă, după specificațiile configurate de tine – măsură, culoare, tip de piele– și ești, deci, pe deplin responsabil de cum va arăta produsul final.

EstellaBlue.ro garantează însă calitatea produsului achiziționat.

Toate materialele folosite în procesul de producție (tălpi, piele, accesorii) provin de la cei mai recunoscuți furnizori din Europa și au fost supuse unor procese riguroase de testare înainte de a fi puse spre vânzare. Pielea utilizată în realizarea produselor EstellaBlue este naturală, iar tehnologia și etapele de manufactură implicate corespund celor mai înalte standarde de calitate.

Produsele confecționate după specificațiile prezentate de consumator și/sau personalizate în mod clar nu pot fi returnate.

Conform OUG 130/2000 art. 10 lit. c) – “Consumatorul nu poate denunța unilateral următoarele tipuri de contracte […] c) contracte de furnizare a unor produse executate după specificațiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate […].”

Conform OUG 34/2014 art. 16 lit c) – “Sunt exceptate de la dreptul de retragere prevazut la art. 9-15 în ceea ce privește contractele la distanță și contractele în afara spațiilor comerciale următoarele: […] c) furnizarea de produse confecționate după specificațiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar […].”

Totuși, având în vedere că ne dorim să fii pe deplin mulțumit de produsele EstellaBlue, te asigurăm ca vom face tot posibilul sa rezolvăm solicitarea ta de retur.