Despre noi

INFORMAȚII GENERALE DESPRE PRODUSE (CONFIGURARE/PERSONALIZARE)

EstellaBlue oferă spre vânzare produse confecționate după specificațiile selectate de către consumator și/sau personalizate în mod clar, precum și produse aflate în stoc.

          Configurarea produselor pe EstellaBlue.ro se face de către tine prin completarea specificațiilor produsului, dupa cum urmează:

  • Mărime

Te rugăm să îți alegi mărimea potrivită după studierea cu atenție a Ghidului de Mărimi dar și a informațiilor specifice fiecărui produs din pagina de produs, secțiunea Mărime. Mărimile pot varia ușor de la un model la altul. Dimensiunile prezentate sunt aproximative. Modelul ales poate avea o influență nesemnificativă asupra mărimii. Mărimile afișate corespund aproximativ sistemului de mărimi Italian.

  • Culoare și/sau tip de piele

Te rugăm să îți alegi culoarea/combinația de culori și/sau tip de piele după studierea cu atenție a imaginilor și informațiilor descriptive furnizate în secțiunea “Tabel de culori”. Culoarea/combinația de culori și/sau piele pot avea o influență asupra produsului finit, fiind diferit de modelul prezentat în pozele de pe site. Culorile și tipurile de piele prezentate pe site sunt disponibile în limita stocului existent. Micile imperfecțiuni sau ușoarele variații de culoare sunt calități ale unui produs confecționat manual, din piele naturală.

Facem tot posibilul pentru afișarea reală și corectă a imaginilor și informațiilor de mai sus, totuși, în funcție de performanțele și rezoluția dispozitivului de pe care vizualizați informațiile de pe site-ul nostru, aceste imagini pot fi diferite față de original.

Te rugăm să ai în vedere că produsele EstellaBlue sunt executate manual, pe comandă, după specificatiile configurate de tine (măsură, culoare, tip de piele) și nu pot fi schimbate sau returnate. De asemenea, cumpărând un produs preferențial, esti pe deplin responsabil de cum va arăta produsul final. EstellaBlue.ro garantează calitatea produsului achiziționat.

Pentru a ne asigura că veți fi mulțumiți de produsele comandate, după achiziție putem modica ușor produsul finit pentru a vă oferi tot confortul de care aveți nevoie. Produsele (pantofii) se pot lărgi sau strâmta până la un număr, pentru a fi cât mai aproape de dimensiunile dumneavoastră. De asemenea, ne puteți furniza informații adiționale precum lățimea și/sau lungimea piciorului dumneavoastră pentru o cât mai bună personalizare. 

 

LE-ZAR SOLUTIONS SRL – CUI: 37039891 J40/1536/2017